Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Darkness Sabiduría CAF
Normal Tactiek 2D
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sueur geeft de bal voor. Crnko rent richting de bal. Crnko probeert naar een medespeler te passen. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gorszkow met een sublieme pass. Villazón is nu in balbezit. Villazón passt de bal zonder na te denken. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek passt de bal met de wreef. Crnko bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnko haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Aguilar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Sabiduría CAF 0:1

18e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Benitez is nu in balbezit. Rodrigues onderschept slim de pass. Rodrigues schiet op doel. Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Crnko neemt de hoekschop. Nunes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodrigues de bal onder controle te krijgen. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Sabiduría CAF 0:2

24e minuut.
Nunes probeert naar een medespeler te passen. Kurdek rent richting de bal. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel. Collado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villazón rent richting de bal. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Travaglia speelt de bal door. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek passt de bal zonder na te denken. Crnko rent richting de bal. Crnko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nunes met een sublieme pass. Travaglia rent richting de bal. Travaglia passt de bal met de wreef. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Sabiduría CAF 0:3

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dętka met een snelle inworp. Travaglia speelt de bal door. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Collado bokst de bal weg.

35e minuut.
Burgos met een harde bal richting middenveld. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villazón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnko bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Benitez geeft een hoge lob. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek passt de bal in één keer door. Villazón is nu in balbezit. Villazón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Benitez is nu in balbezit. Benitez passt de bal met de wreef. Segura is nu in balbezit. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Wotert komt het veld opgelopen. Kurnatowski komt het veld opgelopen. Jastrzębski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Darkness 83%, Sabiduría CAF 17%.
Club Atletico Darkness - Sabiduría CAF 0:3

46e minuut.
Clemeno komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Benitez is nu in balbezit. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski passt de bal in één keer door. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Clemeno passt de bal met de wreef. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes passt de bal in één keer door. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sueur verovert de bal door een tackle van achteren. Sueur geeft een lange en hoge pass. Kurnatowski is nu in balbezit. Kurnatowski geeft een hoge lob. Travaglia kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Laguna passt de bal met de wreef. Mejia is nu in balbezit. Met opzet legt Nunes zijn tegenspeler op de grond. Nunes krijgt een gele kaart. Mejia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galeano met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kurnatowski met de inworp. Clemeno geeft een hoge lob. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Darkness 57%, Sabiduría CAF 43%.
Club Atletico Darkness - Sabiduría CAF 0:3