Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Facultad UD Tiburones Duros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal in één keer door. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano verovert de bal door een tackle van achteren. Izcano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 0:1

8e minuut.
Vi probeert de bal aan de voet te houden. Martin rent richting de bal. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo rent richting de bal. Álamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Facultad UD - Tiburones Duros 1:1

11e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Tábora onderschept slim de pass. Tábora speelt de bal door. Álamo rent richting de bal. Álamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 2:1

17e minuut.
Fletes probeert naar een medespeler te passen. Tábora rent richting de bal. Tábora probeert naar een medespeler te passen. Álamo is nu in balbezit. Álamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 3:1

26e minuut.
Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin geeft de bal voor. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Izcano is nu in balbezit. Izcano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Goicoechea rent richting de bal. Tábora onderschept slim de pass. Tábora geeft een lange en hoge pass. Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo haalt uit met een fantastische trap. Riquelme bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado met een sublieme pass. Izcano rent richting de bal. Izcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 3:2

34e minuut.
Videa geeft de bal voor. Hurtado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azzad. Azzad krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fletes probeert de bal met de borst te controleren. Fletes probeert naar een medespeler te passen. Videa heeft problemen om de bal te vangen. Álamo onderschept slim de pass. Álamo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Videa rent richting de bal. Caso verovert de bal door een tackle van achteren. Caso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Álamo rent richting de bal. Goicoechea rent richting de bal. Álamo verovert de bal door een tackle van achteren. Álamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad UD 38%, Tiburones Duros 62%.
Facultad UD - Tiburones Duros 4:2

48e minuut.
Sandí verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí probeert naar een medespeler te passen. Suazo is nu in balbezit. Izcano onderschept slim de pass. Izcano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad UD - Tiburones Duros 4:3

49e minuut.
Álamo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fletes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izcano rent richting de bal. Izcano draait met de bal, schiet en ... Garbanzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Caso rent richting de bal. Goicoechea begaat een overtreding. Caso raakt geblesseerd tijdens het duel. Tábora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Alpízar de bal. Álamo rent richting de bal. Álamo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin met een sublieme pass. Izcano is nu in balbezit. Izcano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tábora verovert de bal door een tackle van achteren. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes met een sublieme pass. Álamo rent richting de bal. Álamo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salamanca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad UD 41%, Tiburones Duros 59%.
Facultad UD - Tiburones Duros 4:3