Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Romero F.C Club Atletico Darkness
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 23
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso onderschept slim de pass. Bueso speelt de bal door. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een hoge lob. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna rent richting de bal. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mitchell met een sublieme pass. Mejia is nu in balbezit. Mejia passt de bal zonder na te denken. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Francia met een harde bal richting middenveld. Bueso kopt de bal weg. De Vreese verovert de bal door een tackle van achteren. Lamus rent richting de bal. Lamus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caravaca onderschept slim de pass. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso is nu in balbezit. Laguna rent richting de bal. Laguna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Club Atletico Darkness 0:1

31e minuut.
Francia trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Alfaro de bal. Bueso speelt de bal door. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bueso passt de bal met de wreef. De Vreese is nu in balbezit. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Laguna is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Mejia geeft een lange en hoge pass. Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 50%, Club Atletico Darkness 50%.
Academia Romero F.C - Club Atletico Darkness 0:1

50e minuut.
España geeft een lange en hoge pass. Vi kopt de bal weg. Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ... Collado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilar de bal. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bueso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
Martinez passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Collado bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martinez de bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lamus met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ... España probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Club Atletico Darkness 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 48%, Club Atletico Darkness 52%.
Academia Romero F.C - Club Atletico Darkness 0:2