Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabiduría CAF Oriente Jalapa
2D Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 19.1
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Rodrigues speelt de bal door. Villazón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zano. Zano krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Villazón is nu in balbezit. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabiduría CAF - Oriente Jalapa 1:0

8e minuut.
Strzyżowski onderschept slim de pass. Strzyżowski speelt de bal door. Rodrigues rent richting de bal. Żuławnik is nu in balbezit. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żuławnik zal de hoekschop nemen. Daar is Strzyżowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Canda kan de bal niet met de borst controleren. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues passt de bal zonder na te denken. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel. D´costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez is nu in balbezit. Zygarlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Núñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Núñez met een snel genomen vrije trap. Burgos bokst de bal weg. Zano heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Żuławnik geeft een lange en hoge pass. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek speelt de bal door. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabiduría CAF - Oriente Jalapa 2:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygarlicki speelt de bal door. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Inworp. Kurdek met de inworp. Núñez rent richting de bal. Cardenas rent richting de bal. Cardenas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabiduría CAF 39%, Oriente Jalapa 61%.
Sabiduría CAF - Oriente Jalapa 2:0

46e minuut.
Jastrzębski komt het veld opgelopen. Ledwoń komt het veld opgelopen. Clemeno komt het veld opgelopen. Wotert komt het veld opgelopen. Kurnatowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnatowski speelt de bal door. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Canda rent richting de bal. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski probeert naar een medespeler te passen. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Urquia geeft de bal voor. Klungelig pakt Cardenas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurdek. Kurdek krijgt een gele kaart. Cardenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iturralde komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Clemeno verovert de bal door een tackle van achteren. Canda is nu in balbezit. Ledwoń onderschept slim de pass. Clemeno rent richting de bal. Clemeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lafuente de bal onder controle te krijgen. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wotert rent richting de bal. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabiduría CAF 30%, Oriente Jalapa 70%.
Sabiduría CAF - Oriente Jalapa 2:0