Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agrupación Bígamos Sabiduría CAF
Normal Tactiek 2D
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rodríguez Sánchez geeft een lange en hoge pass. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beita. Beita krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski passt de bal in één keer door. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mesén bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesén passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ferri de bal onder controle te krijgen. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Perdomo passt de bal met de wreef. Balkaner probeert naar een medespeler te passen. Villazón rent richting de bal. Villazón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wotert komt het veld opgelopen. Rodriguez komt het veld opgelopen. Vukašević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 58%, Sabiduría CAF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agrupación Bígamos - Sabiduría CAF 0:0

46e minuut.
Lang komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wotert kopt de bal weg. Klungelig pakt Lang de bal. Lang probeert naar een medespeler te passen. Szajewski rent richting de bal. Szajewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perdomo met een sublieme pass. Carrion is nu in balbezit. Carrion speelt de bal door. Vukašević heeft problemen om de bal te vangen. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal met de wreef. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski haalt uit met een fantastische trap. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rodriguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ledwoń komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ferri heeft problemen om de bal te vangen. Ferri speelt de bal door. Szajewski rent richting de bal. Klungelig pakt Szajewski de bal. Szajewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Balkaner heeft problemen om de bal te vangen. Ferri rent richting de bal. Ferri geeft de bal voor. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vukašević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ledwoń de bal. Szajewski rent richting de bal. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Sabiduría CAF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 56%, Sabiduría CAF 44%.
Agrupación Bígamos - Sabiduría CAF 0:1