Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Darkness Metaleros UD
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een hoge lob. Arita kopt de bal weg. Mullins heeft problemen om de bal te vangen. Mullins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 0:1

17e minuut.
Laguna haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamus is nu in balbezit. Lamus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 1:1

28e minuut.
Benitez met een sublieme pass. Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullins speelt de bal door. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Galeano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez rent richting de bal. Laguna onderschept slim de pass. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 2:1

36e minuut.
Mitchell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope geeft de bal voor. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 3:1

39e minuut.
De Trinidad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benitez. De Trinidad raakt geblesseerd tijdens het duel. De Trinidad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arita bereikt de bal nog maar net als eerste. Arita passt de bal zonder na te denken. Vaca probeert de bal aan de voet te houden. Arita bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Toro controleert de bal met de borst. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson geeft de bal voor. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Darkness 66%, Metaleros UD 34%.
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 3:1

52e minuut.
Galeano speelt de bal door. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeas is nu in balbezit. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca passt de bal in één keer door. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. De Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. De Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 3:2

60e minuut.
Mejia speelt de bal door. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas maakt een afschuwelijke overtreding. Galeas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Galeano speelt de bal door. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal in één keer door. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vi verovert de bal door een tackle van achteren. Mullins onderschept slim de pass. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Trinidad zal de hoekschop nemen. Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Arita rent richting de bal. Arita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 3:3

73e minuut.
Galeas onderschept slim de pass. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano probeert naar een medespeler te passen. Laguna rent richting de bal. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Darkness 48%, Metaleros UD 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atletico Darkness - Metaleros UD 3:3