Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Jalapa Tiburones Duros
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Canda verovert de bal door een tackle van achteren. Canda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zano de bal onder controle te krijgen. Zano rent richting de bal. Zano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Videa is nu in balbezit. Núñez begaat een overtreding. Videa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goicoechea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Izcano rent richting de bal. Izcano schiet op doel. D´costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Jalapa - Tiburones Duros 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met de inworp. Núñez geeft de bal voor. Iturralde heeft problemen om de bal te vangen. Iturralde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Videa verovert de bal door een tackle van achteren. Videa geeft een hoge lob. Buitrago kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Riquelme bokst de bal weg.

27e minuut.
Martin speelt de bal door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado passt de bal met de wreef. Izcano rent richting de bal. Izcano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Daar is Lafuente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano verovert de bal door een tackle van achteren. Izcano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Izcano rent richting de bal. Izcano draait met de bal, schiet en ... D´costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Jalapa 42%, Tiburones Duros 58%.
Oriente Jalapa - Tiburones Duros 0:1

64e minuut.
Canda is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Urquia maakt een afschuwelijke overtreding. Urquia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Jalapa 42%, Tiburones Duros 58%.
Oriente Jalapa - Tiburones Duros 0:1