Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunicaciones CD Almirante Divinos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mojon is nu in balbezit. Erazo is nu in balbezit. Erazo passt de bal zonder na te denken. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez schiet op doel. Calvo bokst de bal weg.

9e minuut.
Alcerro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno. Alcerro raakt geblesseerd tijdens het duel. Erazo met een snel genomen vrije trap. Henriquez kopt de bal weg. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Maradiaga de bal. Olivas onderschept slim de pass. Olivas probeert naar een medespeler te passen. Zuñiga rent richting de bal. Zuñiga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Inworp. Alcerro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuñiga is nu in balbezit. Zuñiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:2

31e minuut.
Benedit kopt de bal weg. Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo met een sublieme pass. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:3

33e minuut.
Moraga geeft een hoge lob. Inworp. Zorrilla met een snelle inworp. Mojon is nu in balbezit. Mojon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga is nu in balbezit. Met opzet legt Benedit zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Benedit moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benedit schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zuñiga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zuñiga kan niet meer verder spelen. Alonso komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Moraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mojon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones CD 54%, Almirante Divinos 46%.
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:3

55e minuut.
Alcerro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal in één keer door. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Obando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turcios komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Henriquez heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:4

61e minuut.
Alcerro passt de bal in één keer door. Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Venerio rent richting de bal. Venerio draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Moraga is nu in balbezit. Zorrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Zorrilla speelt de bal door. Venerio rent richting de bal. Venerio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones CD 46%, Almirante Divinos 54%.
Comunicaciones CD - Almirante Divinos 0:4