Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Furiosos Villa Gatitos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Crespo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arguedas de bal onder controle te krijgen. Portuguéz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bulnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lujan rent richting de bal. Lujan geeft een hoge lob. Robelo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Furiosos - Villa Gatitos 1:0

44e minuut.
Euceda met een sublieme pass. Arguedas is nu in balbezit. Bulnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulnes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Furiosos 65%, Villa Gatitos 35%.
Deportivo Furiosos - Villa Gatitos 1:0

74e minuut.
Portuguéz rent richting de bal. Sanmartín begaat een overtreding. Portuguéz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robelo rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego onderschept slim de pass. Diego passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Azzad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Arguedas heeft problemen om de bal te vangen. Arguedas geeft een lange en hoge pass. Hoffman kan de bal niet met de borst controleren. Hoffman verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffman schiet op doel. Azzad bokst de bal weg.

86e minuut.
Alpízar onderschept slim de pass. Sanmartín is nu in balbezit. Sanmartín passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Furiosos 58%, Villa Gatitos 42%.
Deportivo Furiosos - Villa Gatitos 1:0