Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros Reyes Boxeadores Con Mal Gusto
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juarez neemt de hoekschop. Tucker is nu in balbezit. Anduray is nu in balbezit. Anduray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Anduray is nu in balbezit. Anduray haalt uit met een fantastische trap. Cole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 1:0

27e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Nazar onderschept slim de pass. Nazar geeft een hoge lob. Anduray springt en kopt de bal. Cole werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Arroyo de bal. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda draait met de bal, schiet en ... Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

30e minuut.
Tucker rent richting de bal. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo passt de bal in één keer door. Anduray rent richting de bal. Anduray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tucker controleert de bal met de borst. Arroyo rent richting de bal. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Armijo is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Armijo is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 46%, Boxeadores Con Mal Gusto 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

63e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Juarez is nu in balbezit. Juarez passt de bal zonder na te denken. Anduray bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Antunez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oviedo met de inworp. Arroyo rent richting de bal. Arroyo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Armijo de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacamo is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Anduray bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray schiet op doel. Cole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 2:1

84e minuut.
Juarez rent richting de bal. Juarez geeft de bal voor. Tucker kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gamboa speelt de bal door. Unda rent richting de bal. Unda passt de bal in één keer door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Grant bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 35%, Boxeadores Con Mal Gusto 65%.
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 2:1