Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boxeadores Con Mal Gusto Villa Gatitos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Armijo speelt de bal door. Unda rent richting de bal. Alpízar rent richting de bal. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Armijo rent richting de bal. Armijo speelt de bal door. Unda rent richting de bal. Unda draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:0

12e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Desanti. Desanti krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sanmartín kopt de bal weg. Armijo is nu in balbezit. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Cole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:1

34e minuut.
Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas geeft de bal voor. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:2

35e minuut.
Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 56%, Villa Gatitos 44%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:2

62e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Gamboa is nu in balbezit. Laca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamboa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armijo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Alpízar passt de bal zonder na te denken. Robelo kan de bal niet met de borst controleren. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo geeft een hoge lob. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Unda is nu in balbezit. Unda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bali speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Maldonado kopt de bal weg. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cabezas geeft de bal voor. Hoffman is nu in balbezit. Hoffman passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:3

90e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. Inworp. Arguedas met een snelle inworp. Salas geeft de bal voor. Klungelig pakt Leal de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 45%, Villa Gatitos 55%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Villa Gatitos 1:3