Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Ocotal Boxeadores Scorpio
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Landeros speelt de bal door. Scott rent richting de bal. Scott geeft een lange en hoge pass. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gordón trapt de bal weg van het doel. Letona kopt de bal weg. Wanchope rent richting de bal. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sakami de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Ocotal - Boxeadores Scorpio 0:1

16e minuut.
Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis geeft een lange en hoge pass. Landeros rent richting de bal. Blanquedano onderschept slim de pass. Blanquedano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lorenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giménez heeft problemen om de bal te vangen. Giménez passt de bal met de wreef. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Ocotal - Boxeadores Scorpio 0:2

31e minuut.
Francis kopt de bal weg. Wanchope kan de bal niet met de borst controleren. Landeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Giménez probeert de bal met de borst te controleren. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal zonder na te denken. Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maas geeft een hoge lob. Giménez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lorenzo de bal onder controle te krijgen. Blanquedano rent richting de bal. Blanquedano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Ocotal 67%, Boxeadores Scorpio 33%.
Asociación Ocotal - Boxeadores Scorpio 0:2

50e minuut.
Valdivia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maraq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambronero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambronero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Houston passt de bal zonder na te denken. Barrantes rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Maas is nu in balbezit. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano schiet op doel. Maraq kan de bal niet met de borst controleren. Maraq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Ocotal 34%, Boxeadores Scorpio 66%.
Asociación Ocotal - Boxeadores Scorpio 0:2