Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boxeadores Con Mal Gusto Boxeadores Scorpio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Unda rent richting de bal. Maas onderschept slim de pass. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Boxeadores Scorpio 1:0

41e minuut.
Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo passt de bal met de wreef. Unda rent richting de bal. Unda schiet op doel. Maas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Boxeadores Scorpio 2:0

42e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Inworp. Oviedo met de inworp. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 37%, Boxeadores Scorpio 63%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Boxeadores Scorpio 2:0

47e minuut.
Desanti kopt de bal weg. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Unda rent richting de bal. Unda haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Barrantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Unda is nu in balbezit. Unda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Armijo probeert naar een medespeler te passen. Barrantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unda krijgt een gele kaart. Barrantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrantes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanquedano kopt de bal weg. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wanchope geeft de bal voor. Sandoval kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. Blanquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanquedano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Oviedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez Cuadra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gamboa passt de bal zonder na te denken. Wanchope is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armijo. Armijo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft de bal voor. Redondo geeft een lange en hoge pass. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 37%, Boxeadores Scorpio 63%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Boxeadores Scorpio 2:0