Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros Reyes Comunicaciones UE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hedman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacamo onderschept slim de pass. Batista is nu in balbezit. Batista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Antunez geeft een hoge lob. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazar is nu in balbezit. Nazar geeft de bal voor. Anduray krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Beltran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazar met de inworp. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros Reyes - Comunicaciones UE 1:0

23e minuut.
Rene geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nazar met een snelle inworp. Cabezas rent richting de bal. Cabezas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guillen verovert de bal door een tackle van achteren. Guillen geeft de bal voor. Rene heeft problemen om de bal te vangen. Anduray rent richting de bal. Anduray draait met de bal, schiet en ... Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hedman rent richting de bal. Batista rent richting de bal. Hedman rent richting de bal. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 51%, Comunicaciones UE 49%.
Metaleros Reyes - Comunicaciones UE 1:0

47e minuut.
Batista passt de bal in één keer door. Hedman is nu in balbezit. Tucker begaat een overtreding. Tucker krijgt een gele kaart. Hedman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hedman kan niet meer verder spelen. Cuellar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jacamo is nu in balbezit. Jacamo speelt de bal door. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anduray verovert de bal door een tackle van achteren. Anduray schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Batista rent richting de bal. Batista passt de bal in één keer door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Jacamo de bal. Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal in één keer door. Cuellar rent richting de bal. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Anduray bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray rent richting de bal. Anduray haalt uit met een fantastische trap. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Nazar geeft de bal voor. Klungelig pakt Toro de bal. Anduray bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray schiet op doel. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rene is nu in balbezit. Rene geeft een lange en hoge pass. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazar geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Anduray rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nazar met de inworp. Tucker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 58%, Comunicaciones UE 42%.
Metaleros Reyes - Comunicaciones UE 1:0