Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Nobles Escritores Rabiosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een hoge lob. Inworp. Manrique met een snelle inworp. Benitez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Banegas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benitez met een snelle inworp. Sansegundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansegundo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 1:0

9e minuut.
Quiróz rent richting de bal. Benitez begaat een overtreding. Quiróz raakt geblesseerd tijdens het duel. Celiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Granja heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 1:1

13e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manrique de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aceijas rent richting de bal. De La Cuesta met een sublieme pass. Bustos is nu in balbezit. Sansegundo onderschept slim de pass. Sansegundo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Aceijas is nu in balbezit. Aceijas geeft een lange en hoge pass. Granja probeert de bal aan de voet te houden. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo geeft de bal voor. Arguedas rent richting de bal. Arguedas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Granja de bal onder controle te krijgen. Gamarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 40%, Escritores Rabiosos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 1:1

49e minuut.
Celiz met een sublieme pass. Aceijas is nu in balbezit. Sansegundo onderschept slim de pass. Galaeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaeno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bustos met een snelle inworp. Arguedas heeft problemen om de bal te vangen. Arguedas geeft een lange en hoge pass. Thomas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 1:2

70e minuut.
Manrique onderschept slim de pass. Manrique passt de bal zonder na te denken. Bustos rent richting de bal. Galaeno onderschept slim de pass. Galaeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique geeft een lange en hoge pass. Galaeno heeft problemen om de bal te vangen. Sansegundo is nu in balbezit. Sansegundo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 31%, Escritores Rabiosos 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones Nobles - Escritores Rabiosos 2:2