Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Gatitos Parque AC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Lean de bal. Stewart is nu in balbezit. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Pérez Valle is nu in balbezit. Pérez Valle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Salas trapt de bal weg. Leonhardes probeert de bal met de borst te controleren. Leonhardes met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Parque AC 1:0

15e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Angulo is nu in balbezit. Leonhardes begaat een overtreding. Leonhardes krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Valeriano rent richting de bal. Valeriano passt de bal met de wreef. Garita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lean met een snelle inworp. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Leonhardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes haalt uit met een fantastische trap. Garita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Garita bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Elias de bal onder controle te krijgen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Garita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Parque AC 2:0

41e minuut.
Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal met de wreef. Pérez Valle rent richting de bal. Pérez Valle haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Parque AC 2:1

44e minuut.
Brown geeft een hoge lob. Elias is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Garita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Parque AC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 41%, Parque AC 59%.
Juventud Gatitos - Parque AC 3:1

47e minuut.
Cano is nu in balbezit. Leonhardes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pérez Valle rent richting de bal. Pérez Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Brizuela de bal. Brizuela geeft de bal voor. Valeriano kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 51%, Parque AC 49%.
Juventud Gatitos - Parque AC 3:1