Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galantes Comunicaciones RC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Mejia rent richting de bal. Mejia passt de bal in één keer door. Aldana rent richting de bal. Aldana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia probeert naar een medespeler te passen. Bryce rent richting de bal. Aldana is nu in balbezit. Aldana draait met de bal, schiet en ... Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce onderschept slim de pass. Aldana is nu in balbezit. Aldana haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galantes - Comunicaciones RC 0:1

23e minuut.
Jacamo rent richting de bal. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara passt de bal in één keer door. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Chou geeft een hoge lob. Daar is Vindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel speelt de bal door. Hara is nu in balbezit. Hara schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 61%, Comunicaciones RC 39%.
Halcones Galantes - Comunicaciones RC 0:1

46e minuut.
Bryce speelt de bal door. Daar is Aldana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hara zijn tegenspeler op de grond. Hara krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Ordóñez met een snelle inworp. Bryce rent richting de bal. Bryce schiet op doel. Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Castilo geeft de bal voor. Inworp. Mejia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel. Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mejia passt de bal met de wreef. Bryce heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castilo. Bryce raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bryce kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordóñez met een snelle inworp. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 49%, Comunicaciones RC 51%.
Halcones Galantes - Comunicaciones RC 0:1