Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Empleados FC Bot CD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Fernández passt de bal met de wreef. Castellón rent richting de bal. Canizales onderschept slim de pass. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Canizales heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Ballesteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Carbonero kopt de bal weg. Canizales heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez is nu in balbezit. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Benancio verovert de bal door een tackle van achteren. Benancio speelt de bal door. Fernández met een sublieme pass. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Bot CD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 54%, Bot CD 46%.
Empleados FC - Bot CD 0:1

63e minuut.
Guido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barquero rent richting de bal. Barquero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rivas de bal onder controle te krijgen. Centeno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Centeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barquero is nu in balbezit. Barquero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Carbonero de bal. Canizales is nu in balbezit. Canizales met een sublieme pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría schiet op doel. Mejia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Bot CD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 62%, Bot CD 38%.
Empleados FC - Bot CD 0:2