Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas AD Escritores Feroces
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De La Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Artiles rent richting de bal. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Escritores Feroces 0:1

21e minuut.
Artiles is nu in balbezit. Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Moncada met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picón onderschept slim de pass. Picón speelt de bal door. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas AD - Escritores Feroces 1:1

45e minuut.
Davila passt de bal in één keer door. Laporte rent richting de bal. Malespín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malespín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 48%, Escritores Feroces 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas AD - Escritores Feroces 1:1

58e minuut.
Malespín rent richting de bal. Malespín geeft een lange en hoge pass. Sakami kopt de bal weg. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Salame probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Escritores Feroces 1:2

68e minuut.
Moncada heeft problemen om de bal te vangen. Artiles is nu in balbezit. Artiles passt de bal met de wreef. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Escritores Feroces 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 54%, Escritores Feroces 46%.
Águilas AD - Escritores Feroces 1:3