Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Empleados FC Escritores Feroces
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Revollo met een sublieme pass. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Artiles is nu in balbezit. Artiles passt de bal zonder na te denken. Malespín is nu in balbezit. Malespín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodas de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana is nu in balbezit. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Montero trapt de bal weg van het doel. Guido kopt de bal weg. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Artiles rent richting de bal. Artiles geeft een lange en hoge pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero onderschept slim de pass. Zapatero geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapatero zal de hoekschop nemen. Rodas kopt de bal weg. Sa speelt de bal door. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas probeert naar een medespeler te passen. Rodas is nu in balbezit. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 61%, Escritores Feroces 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Empleados FC - Escritores Feroces 0:0

57e minuut.
Lean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivas rent richting de bal. Olivas passt de bal met de wreef. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Sa speelt de bal door. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles passt de bal zonder na te denken. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rubio de bal. Zapatero rent richting de bal. Zapatero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Malespín met de inworp. Sa is nu in balbezit. Sa passt de bal met de wreef. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rivas trapt de bal weg. Sánchez kopt de bal weg. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 58%, Escritores Feroces 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Empleados FC - Escritores Feroces 0:0