Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot CD Águilas AD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Lascarez passt de bal zonder na te denken. Carbonero is nu in balbezit. Zacarías rent richting de bal. Davila rent richting de bal. Davila schiet op doel. Ballesteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ballesteros trapt de bal weg van het doel. Lascarez heeft problemen om de bal te vangen. Gun speelt de bal door. Izcano is nu in balbezit. Izcano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Benancio rent richting de bal. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago rent richting de bal. Davila onderschept slim de pass. Davila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Gun is nu in balbezit. Gun passt de bal in één keer door. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Benancio passt de bal in één keer door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías verovert de bal door een tackle van achteren. Davila rent richting de bal. Davila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot CD - Águilas AD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot CD 54%, Águilas AD 46%.
Bot CD - Águilas AD 0:1

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izcano neemt de hoekschop. Moncada kopt de bal weg. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitrago krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot CD 35%, Águilas AD 65%.
Bot CD - Águilas AD 0:1