Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Bronceados Halcones Nobles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Galaeno is nu in balbezit. Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel passt de bal in één keer door. Sansegundo rent richting de bal. Sansegundo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Howard kopt de bal weg. De La Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Granja de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Delgadillo passt de bal zonder na te denken. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara speelt de bal door. Gordón is nu in balbezit. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Delgadillo kan de bal niet met de borst controleren. Angel probeert naar een medespeler te passen. Orbando probeert de bal aan de voet te houden. Sansegundo is nu in balbezit. Sansegundo haalt uit met een fantastische trap. Colindres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jirón rent richting de bal. Sansegundo verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansegundo rent richting de bal. Sansegundo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Halcones Nobles 0:1

40e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Chater bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaeno verovert de bal door een tackle van achteren. Galaeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Halcones Nobles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Bronceados 57%, Halcones Nobles 43%.
Pumas Bronceados - Halcones Nobles 0:2

47e minuut.
Gaido rent richting de bal. Gaido geeft de bal voor. Daar is Delgadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara is nu in balbezit. Jara draait met de bal, schiet en ... Gamarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta passt de bal met de wreef. Chater is nu in balbezit. Galaeno onderschept slim de pass. Galaeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benitez zal de hoekschop nemen. De La Cuesta kopt de bal weg. Galaeno rent richting de bal. Galaeno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Halcones Nobles 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Bronceados 47%, Halcones Nobles 53%.
Pumas Bronceados - Halcones Nobles 0:3