Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas AD Halcones Galantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Zacarías rent richting de bal. Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een lange en hoge pass. Zacarías rent richting de bal. Zacarías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Laporte met de inworp. Klungelig pakt Lascarez de bal. Hara rent richting de bal. Hara geeft een hoge lob. Salame probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Moncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncada passt de bal in één keer door. Zacarías rent richting de bal. Zacarías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fletes geeft een lange en hoge pass. Hara kan de bal niet met de borst controleren. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara onderschept slim de pass. Hara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa met een sublieme pass. Hara is nu in balbezit. Hara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Izcano rent richting de bal. Salinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Izcano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zacarías neemt zijn aanloop. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Halcones Galantes 1:0

38e minuut.
Hara met een sublieme pass. Figueroa is nu in balbezit. Izcano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izcano krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Reyes rent richting de bal. Hara onderschept slim de pass. Hara speelt de bal door. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas AD - Halcones Galantes 1:1

45e minuut.
Castilo speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas speelt de bal door. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Halcones Galantes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 51%, Halcones Galantes 49%.
Águilas AD - Halcones Galantes 1:2

66e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Vindel is nu in balbezit. Vindel geeft een lange en hoge pass. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas AD - Halcones Galantes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas AD 54%, Halcones Galantes 46%.
Águilas AD - Halcones Galantes 1:3