Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque del Parque Beisbolistas AC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marchena rent richting de bal. Marchena geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks verovert de bal door een tackle van achteren. Brooks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cañas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saborío de bal. Saborío geeft de bal voor. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coronado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantón met de inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel. Colindres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:0

17e minuut.
Quinteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saborío speelt de bal door. Coronado speelt de bal door. Kershner is nu in balbezit. Kershner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:1

31e minuut.
Cañas geeft de bal voor. Inworp. Cantón met de inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 39%, Beisbolistas AC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:1

58e minuut.
Saborío met een sublieme pass. Klungelig pakt Quinteros de bal. Quinteros passt de bal in één keer door. Kershner is nu in balbezit. Kershner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:2

62e minuut.
Solano met een sublieme pass. Fiallos rent richting de bal. Carranza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiallos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Brooks rent richting de bal. Alpízar rent richting de bal. Brooks onderschept slim de pass. Brooks draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valderrama de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Inworp. Gamboa met de inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Purrunga de bal. Machado rent richting de bal. Marchena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchena krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft de bal voor. Klungelig pakt Marchena de bal. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:3

90e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Brooks springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 54%, Beisbolistas AC 46%.
Parque del Parque - Beisbolistas AC 1:3