Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banco Fáciles Barracas Violentos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 13.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Turcios de bal. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vaca passt de bal zonder na te denken. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando onderschept slim de pass. Orbando draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Padilla rent richting de bal. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla rent richting de bal. Padilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sa passt de bal met de wreef. Vaca probeert naar een medespeler te passen. Portuguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca passt de bal zonder na te denken. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando draait met de bal, schiet en ... Pacheco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azofeifa de bal. Azofeifa passt de bal in één keer door. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Pacheco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Arana heeft problemen om de bal te vangen. Arana geeft een lange en hoge pass. Graham kopt de bal weg. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banco Fáciles 45%, Barracas Violentos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banco Fáciles - Barracas Violentos 0:0

58e minuut.
Soto is nu in balbezit. Vaca is nu in balbezit. Vaca passt de bal in één keer door. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Padilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grande komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villaescusa met de inworp. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda geeft de bal voor. Caravaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Fáciles - Barracas Violentos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banco Fáciles 45%, Barracas Violentos 55%.
Banco Fáciles - Barracas Violentos 1:0