Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Desamparados Banco Atlético
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mendez met de inworp. Sagot is nu in balbezit. Abou maakt een afschuwelijke overtreding. Abou krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Peraza onderschept slim de pass. Alvarenga onderschept slim de pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Macia probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal met de wreef. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Desamparados - Banco Atlético 1:0

14e minuut.
Almendra is nu in balbezit. Almendra haalt uit met een fantastische trap. Oyola probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naira zal de hoekschop nemen. Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. Triminio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macia. Macia krijgt een gele kaart. Triminio raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendra is nu in balbezit. Almendra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Macia speelt de bal door. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon passt de bal zonder na te denken. Beteta rent richting de bal. Beteta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sagot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Triminio probeert naar een medespeler te passen. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 45%, Banco Atlético 55%.
Toros Desamparados - Banco Atlético 1:0

53e minuut.
Macia onderschept slim de pass. Macia speelt de bal door. Peraza rent richting de bal. Peraza geeft een hoge lob. Pavón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Desamparados - Banco Atlético 2:0

79e minuut.
Naira passt de bal in één keer door. Oyola is nu in balbezit. Almendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almendra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 49%, Banco Atlético 51%.
Toros Desamparados - Banco Atlético 2:0