Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque del Parque Bot Solteros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Cañadas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Manzanares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Venegas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Leiton de bal onder controle te krijgen. Huelva bereikt de bal nog maar net als eerste. Munguía onderschept slim de pass. Munguía haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Bot Solteros 0:1

20e minuut.
Villegas met een harde bal richting middenveld. Marchena is nu in balbezit. Talbott maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Talbott naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Venegas met een sublieme pass. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos probeert naar een medespeler te passen. Munguía rent richting de bal. Munguía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 56%, Bot Solteros 44%.
Parque del Parque - Bot Solteros 0:1

48e minuut.
Marchena rent richting de bal. Nieto is nu in balbezit. Marchena onderschept slim de pass. Marchena geeft een hoge lob. Brooks krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Rendon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cañadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brooks is nu in balbezit. Brooks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brooks rent richting de bal. Cerritos met een sublieme pass. Brooks probeert de bal aan de voet te houden. Munguía rent richting de bal. Munguía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jara rent richting de bal. Munguía is nu in balbezit. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Munguía rent richting de bal. Munguía haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 49%, Bot Solteros 51%.
Parque del Parque - Bot Solteros 0:1