Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracas Violentos Toros Desamparados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Beteta onderschept slim de pass. Beteta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaca probeert naar een medespeler te passen. Orbando rent richting de bal. Orbando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Toros Desamparados 1:0

21e minuut.
Azofeifa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azofeifa met de inworp. Vaca is nu in balbezit. Vaca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra met de inworp. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Amaya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oyola rent richting de bal. Orbando rent richting de bal. Oyola begaat een overtreding. Orbando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaca wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 48%, Toros Desamparados 52%.
Barracas Violentos - Toros Desamparados 1:0

64e minuut.
Vaca passt de bal in één keer door. Ardon is nu in balbezit. Orbando begaat een overtreding. Orbando krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca passt de bal zonder na te denken. Orbando is nu in balbezit. Orbando schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Orbando rent richting de bal. Orbando schiet op doel. Serra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 52%, Toros Desamparados 48%.
Barracas Violentos - Toros Desamparados 1:0