Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracas Violentos Beisbolistas CF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Cerdas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azofeifa met de inworp. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Abarca onderschept slim de pass. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino passt de bal zonder na te denken. Abarca heeft problemen om de bal te vangen. Abarca schiet op doel. Caravaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 0:1

12e minuut.
Brooks met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Abarca is nu in balbezit. Abarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 0:2

20e minuut.
Maradiaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Suarez de bal. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez onderschept slim de pass. Suarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graham probeert naar een medespeler te passen. Suarez rent richting de bal. Suarez schiet op doel. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal met de wreef. Balladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Balladares geeft een hoge lob. Graham probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca probeert naar een medespeler te passen. Cerdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez onderschept slim de pass. Suarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Turcios speelt de bal door. Suarez rent richting de bal. Barroso onderschept slim de pass. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca draait met de bal, schiet en ... Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 53%, Beisbolistas CF 47%.
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 0:2

47e minuut.
Ferrufino met een sublieme pass. Abarca is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Abarca verovert de bal door een tackle van achteren. Abarca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 0:3

59e minuut.
Vaca met een sublieme pass. Suarez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leiva. Leiva krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Balladares verovert de bal door een tackle van achteren. Balladares speelt de bal door. Ferrufino heeft problemen om de bal te vangen. Abarca rent richting de bal. Abarca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Barroso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maradiaga de bal onder controle te krijgen. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca haalt uit met een fantastische trap. Caravaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 0:4

76e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez is nu in balbezit. Suarez schiet op doel. Botero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 1:4

84e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Barroso rent richting de bal. Barroso geeft een hoge lob. Abarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 72%, Beisbolistas CF 28%.
Barracas Violentos - Beisbolistas CF 1:4