Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque del Parque Excursionistas Juniors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal zonder na te denken. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamboa de bal onder controle te krijgen. Leiton bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon verovert de bal door een tackle van achteren. Chacon geeft de bal voor. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. Chandía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cantón passt de bal met de wreef. Brooks rent richting de bal. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks rent richting de bal. Brooks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Excursionistas Juniors 1:0

34e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Chandía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cantón zijn tegenspeler op de grond. Cantón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parque del Parque - Excursionistas Juniors 1:1

45e minuut.
Warner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamboa met een snelle inworp. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena geeft een hoge lob. Guifarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 55%, Excursionistas Juniors 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Parque del Parque - Excursionistas Juniors 1:1

52e minuut.
Norton passt de bal zonder na te denken. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre met een sublieme pass. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Chacon met de inworp. Norton geeft een hoge lob. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque del Parque - Excursionistas Juniors 1:2

89e minuut.
Marchena met een sublieme pass. Aguirre rent richting de bal. Leiton maakt een afschuwelijke overtreding. Leiton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque del Parque 57%, Excursionistas Juniors 43%.
Parque del Parque - Excursionistas Juniors 1:2