Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ordabasy Shymkent KAIRAT FK
ODA Tactiek 4*4*3
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten solide
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Stanboglis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kameník de bal. Kameník passt de bal in één keer door. Bonfá is nu in balbezit. Bonfá geeft een hoge lob. Zavadszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:1

4e minuut.
Pudłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grego rent richting de bal. Pudłowski rent richting de bal. Grego rent richting de bal. Pudłowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mierzwiński onderschept slim de pass. Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Kameník met een sublieme pass. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu geeft een lange en hoge pass. Zavadszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Marinheiro geeft de bal voor. Böszörményi-Nagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Böszörményi-Nagy geeft een lange en hoge pass. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bonfá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pudłowski probeert de bal met de borst te controleren. Pudłowski met een sublieme pass. Grego rent richting de bal. Grego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Florescu met de inworp. Kameník is nu in balbezit. Kameník geeft een hoge lob. Pudłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski haalt uit met een fantastische trap. Zavadszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:2

37e minuut.
Bonfá speelt de bal door. Mierzwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski begaat een overtreding. Mierzwiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mierzwiński kan niet meer verder spelen. Llorens komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kameník geeft een hoge lob. Pudłowski is nu in balbezit. Pudłowski speelt de bal door. Nurasylov rent richting de bal. Nurasylov schiet op doel. Zavadszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurasylov is nu in balbezit. Nurasylov passt de bal met de wreef. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ordabasy Shymkent 63%, KAIRAT FK 37%.
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:2

46e minuut.
Jasnić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bonfá rent richting de bal. Bonfá met een sublieme pass. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel. Zavadszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:3

57e minuut.
Bonfá speelt de bal door. Pudłowski heeft problemen om de bal te vangen. Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pudłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Grego de bal. Dublinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego draait met de bal, schiet en ... Zavadszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:4

59e minuut.
Nurasylov rent richting de bal. Grego is nu in balbezit. Jasnić begaat een overtreding. Jasnić krijgt een gele kaart. Grego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kameník zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Llorens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudłowski is nu in balbezit. Pudłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:5

60e minuut.
Mărăşescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal met de wreef. Böszörményi-Nagy is nu in balbezit. Böszörményi-Nagy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zhankin trapt de bal weg van het doel. Benkő kopt de bal weg. Kameník met een sublieme pass. Pudłowski rent richting de bal. Pudłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grego is nu in balbezit. Pudłowski rent richting de bal. Pudłowski passt de bal in één keer door. Grego rent richting de bal. Grego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pudłowski de bal onder controle te krijgen. Pudłowski schiet op doel. Zavadszky probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ordabasy Shymkent 57%, KAIRAT FK 43%.
FC Ordabasy Shymkent - KAIRAT FK 0:5