Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Go Go Szachtior
451 Tactiek балға v2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten uitstekend
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Egídio passt de bal met de wreef. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin met een sublieme pass. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Martaranha met een sublieme pass. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin speelt de bal door. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio geeft de bal voor. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Faulhaber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:1

9e minuut.
Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Meireles geeft een hoge lob. Daar is Silva Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Faulhaber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokhrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meireles is nu in balbezit. Meireles geeft een hoge lob. Silva Zivieri springt en kopt de bal. Faulhaber bokst de bal weg.

14e minuut.
Egídio is nu in balbezit. Egídio passt de bal in één keer door. Udalov is nu in balbezit. Silva Zivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Egídio is nu in balbezit. Udalov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egídio. Egídio krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Maymakov met de inworp. Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin geeft een hoge lob. Silva Zivieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:3

25e minuut.
Martaranha onderschept slim de pass. Martaranha probeert naar een medespeler te passen. Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Əbluc kopt de bal weg. Daar is Magalhaes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes onderschept slim de pass. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Sugurbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokhrin rent richting de bal. Nokhrin geeft een hoge lob. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Curió onderschept slim de pass. Curió probeert naar een medespeler te passen. Rejski is nu in balbezit. Egídio onderschept slim de pass. Egídio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Faulhaber trapt de bal weg. Martaranha kopt de bal weg. Klungelig pakt Udalov de bal. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Faulhaber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
da Costa probeert naar een medespeler te passen. Egídio rent richting de bal. Egídio met een sublieme pass. Nokhrin rent richting de bal. Nokhrin draait met de bal, schiet en ... Faulhaber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:4

37e minuut.
Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri passt de bal in één keer door. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:5

39e minuut.
Udalov rent richting de bal. Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio speelt de bal door. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Faulhaber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Go Go 72%, Szachtior 28%.
Club Go Go - Szachtior 0:5

52e minuut.
Doeltrap. Faulhaber trapt de bal weg van het doel. Meireles kopt de bal weg. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Faulhaber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cordeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeiro speelt de bal door. Nokhrin heeft problemen om de bal te vangen. Sugurbaev is nu in balbezit. Sugurbaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Maymakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Sugurbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sugurbaev speelt de bal door. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin passt de bal in één keer door. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Faulhaber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:6

73e minuut.
Əbluc is nu in balbezit. Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faulhaber met een harde bal richting middenveld. Sugurbaev kopt de bal weg. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:7

76e minuut.
Meireles onderschept slim de pass. Meireles geeft een lange en hoge pass. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:8

81e minuut.
Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin verovert de bal door een tackle van achteren. Nokhrin geeft een lange en hoge pass. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Faulhaber bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:9

85e minuut.
Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio met een sublieme pass. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - Szachtior 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Go Go 57%, Szachtior 43%.
Club Go Go - Szachtior 0:10