Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainar Wierblyudi FC Uzhi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
Gorovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorovenko schiet op doel. Yurov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sagyndyk neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Saduov onderschept slim de pass. Saduov speelt de bal door. Shpekht is nu in balbezit. Gorovenko rent richting de bal. Gorovenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Savin met een harde bal richting middenveld. Tarasov kopt de bal weg. Kisselev is nu in balbezit. Kisselev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rakhimzhanov passt de bal met de wreef. Tarasov rent richting de bal. Met opzet legt Barsukov zijn tegenspeler op de grond. Barsukov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Wierblyudi 45%, FC Uzhi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kainar Wierblyudi - FC Uzhi 0:0

50e minuut.
Saduov geeft de bal voor. Sorokin rent richting de bal. Sagyndyk begaat een overtreding. Sagyndyk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Tarasov rent richting de bal. Kisselev rent richting de bal. Tarasov is nu in balbezit. Kisselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisselev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Wierblyudi - FC Uzhi 1:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Travin trapt de bal weg. Tarasov kopt de bal weg. Kisselev rent richting de bal. Kisselev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Martynenko rent richting de bal. Gorovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gorovenko met een sublieme pass. Shpekht is nu in balbezit. Shpekht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gorovenko geeft de bal voor. Travin met een sublieme pass. Kolesnik kopt de bal weg. Gorovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorovenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sorokin onderschept slim de pass. Sorokin geeft een lange en hoge pass. Stolbovoi met een sublieme pass. Shpekht bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpekht schiet op doel. Travin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Wierblyudi 45%, FC Uzhi 55%.
Kainar Wierblyudi - FC Uzhi 1:0