Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avangard Gepardy FK Astaná United
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Romanov passt de bal met de wreef. Mochulyak is nu in balbezit. Musataev bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Solarev onderschept slim de pass. Mochulyak probeert naar een medespeler te passen. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:0

11e minuut.
Amirov passt de bal zonder na te denken. Seidakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov met een sublieme pass. Musataev bereikt de bal nog maar net als eerste. Musataev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nesterov trapt de bal weg van het doel. Daar is Antropov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korovnikov rent richting de bal. Kovalenko onderschept slim de pass. Kovalenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gabdullin is nu in balbezit. Zhankin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhankin passt de bal in één keer door. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Romanov met een snelle inworp. Mochulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musataev begaat een overtreding. Musataev krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bikeev geeft een hoge lob. Dubynin probeert de bal aan de voet te houden. Musataev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Musataev bereikt de bal nog maar net als eerste. Musataev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amirov onderschept slim de pass. Amirov geeft een lange en hoge pass. Musataev bereikt de bal nog maar net als eerste. Musataev schiet op doel. Tuimebaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:1

34e minuut.
Musataev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seidakhmetov de bal. Seidakhmetov passt de bal in één keer door. Naranjo rent richting de bal. Naranjo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuimebaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zhankin heeft problemen om de bal te vangen. Romanov met een sublieme pass. Bikeev geeft een hoge lob. Seidakhmetov rent richting de bal. Seidakhmetov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:2

41e minuut.
Musataev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirzhanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avangard Gepardy 55%, FK Astaná United 45%.
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:2

47e minuut.
Boichenko is nu in balbezit. Mamonov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamonov geeft een hoge lob. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mochulyak speelt de bal door. Seidakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov passt de bal zonder na te denken. Mirzhanov rent richting de bal. Mirzhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:3

70e minuut.
Amirov met een snelle inworp. Mochulyak rent richting de bal. Korovnikov onderschept slim de pass. Korovnikov passt de bal zonder na te denken. Seidakhmetov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo met een sublieme pass. Nurasylov probeert de bal met de borst te controleren. Seidakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov haalt uit met een fantastische trap. Tuimebaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avangard Gepardy 57%, FK Astaná United 43%.
Avangard Gepardy - FK Astaná United 1:3