Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior FC Ordabasy Shymkent
балға v2 Tactiek ODA
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Coruja passt de bal zonder na te denken. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano passt de bal met de wreef. Sugurbaev is nu in balbezit. Sugurbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Böszörményi-Nagy passt de bal in één keer door. Szmulewicz is nu in balbezit. Bacalhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cheificas is nu in balbezit. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano geeft een hoge lob. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Marinheiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meireles met een snelle inworp. Coruja bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruja geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Coruja onderschept slim de pass. Coruja speelt de bal door. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis verovert de bal door een tackle van achteren. Stanboglis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stanboglis rent richting de bal. Insano onderschept slim de pass. Insano met een sublieme pass. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel. Zavadszky bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior 47%, FC Ordabasy Shymkent 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachtior - FC Ordabasy Shymkent 0:0

46e minuut.
Jasnić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis geeft een lange en hoge pass. Benkő probeert naar een medespeler te passen. Böszörményi-Nagy is nu in balbezit. Böszörményi-Nagy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Barone rent richting de bal. Barone geeft de bal voor. Meireles kopt de bal weg. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior 45%, FC Ordabasy Shymkent 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szachtior - FC Ordabasy Shymkent 0:0