Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAIRAT FK Club Go Go
4*4*3 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 27.6
solide Schieten slecht
matig Passen matig
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev passt de bal in één keer door. Grego is nu in balbezit. Grego draait met de bal, schiet en ... Faulhaber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev met een sublieme pass. Pätzold is nu in balbezit. Pätzold haalt uit met een fantastische trap. Faulhaber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 1:0

12e minuut.
Udalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Medved rent richting de bal. Nuserbaev rent richting de bal. Pätzold is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nuserbaev is nu in balbezit. Udalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev onderschept slim de pass. Nuserbaev geeft de bal voor. Pätzold is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 2:0

34e minuut.
Grego kopt de bal weg. Beisenov geeft een hoge lob. Nuserbaev kopt de bal weg. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grego geeft een lange en hoge pass. Pätzold springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gorokhovadatskiy de bal. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAIRAT FK 38%, Club Go Go 62%.
KAIRAT FK - Club Go Go 3:0

46e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Pätzold is nu in balbezit. Grego rent richting de bal. Grego draait met de bal, schiet en ... Faulhaber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorokhovadatskiy is nu in balbezit. Nuserbaev onderschept slim de pass. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 4:0

48e minuut.
Gümüşkent passt de bal met de wreef. Beisenov rent richting de bal. Beisenov speelt de bal door. Pätzold is nu in balbezit. Pätzold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gümüşkent kopt de bal weg. Daar is Pätzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udalov rent richting de bal. Grego verovert de bal door een tackle van achteren. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 5:0

50e minuut.
Udalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold verovert de bal door een tackle van achteren. Pätzold passt de bal met de wreef. Grego is nu in balbezit. Grego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Əbluc is nu in balbezit. Klungelig pakt Əbluc de bal. Əbluc passt de bal zonder na te denken. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Faulhaber trapt de bal weg. Gümüşkent speelt de bal door. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nuserbaev controleert de bal met de borst. Grego is nu in balbezit. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 6:0

63e minuut.
Zarzhitskiy onderschept slim de pass. Zarzhitskiy geeft een hoge lob. Nuserbaev speelt de bal door. Grego heeft problemen om de bal te vangen. Grego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Beisenov met een snelle inworp. Gümüşkent probeert naar een medespeler te passen. Grego rent richting de bal. Grego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gümüşkent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşkent passt de bal in één keer door. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 7:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udalov is nu in balbezit. Nuserbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. Faulhaber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ... Faulhaber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Grego rent richting de bal. Pätzold rent richting de bal. Grego is nu in balbezit. Grego haalt uit met een fantastische trap. Faulhaber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 8:0

87e minuut.
Kurmaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nurkin komt het veld opgelopen. Faulhaber trapt de bal weg van het doel. Beisenov kopt de bal weg. Nuserbaev rent richting de bal. Grego is nu in balbezit. Grego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev schiet op doel. Faulhaber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAIRAT FK - Club Go Go 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAIRAT FK 26%, Club Go Go 74%.
KAIRAT FK - Club Go Go 9:0