Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Uzhi KAIRAT FK
Normal Tactiek 4*4*3
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.6 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Barsukov geeft de bal voor. Pätzold probeert de bal aan de voet te houden. Nuserbaev kopt de bal weg. Klungelig pakt Grego de bal. Grego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Grego de bal. Grego geeft de bal voor. Pätzold is nu in balbezit. Pätzold schiet op doel. Anisim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:1

6e minuut.
Nurkin kopt de bal weg. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev passt de bal in één keer door. Grego rent richting de bal. Grego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Saduov rent richting de bal. Beisenov onderschept slim de pass. Beisenov speelt de bal door. Nurkin is nu in balbezit. Nurkin geeft een lange en hoge pass. Anisim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grego rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:2

17e minuut.
Andreev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ... Anisim bokst de bal weg. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Andreev de bal. Nurkin rent richting de bal. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurkin onderschept slim de pass. Nurkin geeft de bal voor. Anisim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:3

37e minuut.
Saduov passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beisenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşkent geeft een hoge lob. Anisim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:4

38e minuut.
Inworp. Beisenov met de inworp. Klungelig pakt Gümüşkent de bal. Gümüşkent geeft een hoge lob. Pätzold krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gümüşkent passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Grego de bal onder controle te krijgen. Grego speelt de bal door. Klungelig pakt Pätzold de bal. Pätzold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Anisim trapt de bal weg. Inworp. Beisenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşkent rent richting de bal. Gümüşkent geeft de bal voor. Anisim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grego rent richting de bal. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:5

45e minuut.
Nuserbaev met een sublieme pass. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego speelt de bal door. Pätzold is nu in balbezit. Pätzold draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uzhi 69%, KAIRAT FK 31%.
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:5

48e minuut.
Novi onderschept slim de pass. Novi geeft de bal voor. Pätzold kopt de bal weg. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pätzold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pätzold rent richting de bal. Pätzold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:6

54e minuut.
Barsukov heeft problemen om de bal te vangen. Beisenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beisenov geeft een lange en hoge pass. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gümüşkent rent richting de bal. Gümüşkent geeft een hoge lob. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:7

56e minuut.
Shpekht heeft problemen om de bal te vangen. Grego onderschept slim de pass. Grego met een sublieme pass. Pätzold rent richting de bal. Pätzold haalt uit met een fantastische trap. Anisim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:8

61e minuut.
Beisenov geeft een lange en hoge pass. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego verovert de bal door een tackle van achteren. Grego haalt uit met een fantastische trap. Anisim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Grego kan de bal niet met de borst controleren. Grego passt de bal met de wreef. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. Anisim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:9

68e minuut.
Gümüşkent geeft een hoge lob. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego speelt de bal door. Pätzold rent richting de bal. Pätzold schiet op doel. Anisim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zarzhitskiy geeft de bal voor. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev probeert naar een medespeler te passen. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Anisim met een harde bal richting middenveld. Beisenov kopt de bal weg. Daar is Grego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nurkin passt de bal met de wreef. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego probeert naar een medespeler te passen. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Beisenov met een snelle inworp. Gümüşkent geeft de bal voor. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev schiet op doel. Larin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anisim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurkin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Saduov de bal. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:10

79e minuut.
Gümüşkent met een sublieme pass. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold probeert naar een medespeler te passen. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Musaev passt de bal in één keer door. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev begaat een overtreding. Andreev krijgt een gele kaart. Nuserbaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Andreev geeft een hoge lob. Gümüşkent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grego rent richting de bal. Grego haalt uit met een fantastische trap. Anisim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Eszhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pätzold speelt de bal door. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Larin is nu in balbezit. Grego onderschept slim de pass. Grego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:11

87e minuut.
Nurkin is nu in balbezit. Nurkin passt de bal zonder na te denken. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ... Anisim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pätzold is nu in balbezit. Pätzold draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uzhi 73%, KAIRAT FK 27%.
FC Uzhi - KAIRAT FK 0:11