Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Astaná United Szachtior
352 Tactiek балға v2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten excellent
weak Passen average
poor Verdedigen average


11e minuut.
Sugurbaev geeft een hoge lob. Egídio rent richting de bal. Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Nesterov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev is nu in balbezit. Korovnikov begaat een overtreding. Korovnikov krijgt een gele kaart. Sugurbaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martaranha komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mamonov is nu in balbezit. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin speelt de bal door. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Korovnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugurbaev is nu in balbezit. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel. Bikeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nokhrin met de inworp. Meireles is nu in balbezit. Meireles geeft de bal voor. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Martaranha is nu in balbezit. Martaranha passt de bal met de wreef. Silva Zivieri is nu in balbezit. Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev schiet op doel. Nesterov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Nesterov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Amirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin passt de bal met de wreef. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Korovnikov rent richting de bal. Martaranha verovert de bal door een tackle van achteren. Martaranha probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Astaná United 64%, Szachtior 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Astaná United - Szachtior 0:0

49e minuut.
da Costa probeert naar een medespeler te passen. Korovnikov kopt de bal weg. Martaranha met een sublieme pass. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Egídio onderschept slim de pass. Egídio met een sublieme pass. Sugurbaev rent richting de bal. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Sugurbaev de bal onder controle te krijgen. Egídio rent richting de bal. Egídio passt de bal zonder na te denken. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Nesterov bokst de bal weg.

56e minuut.
Mamonov geeft de bal voor. Inworp. Nokhrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meireles heeft problemen om de bal te vangen. Meireles geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Egídio de bal. Egídio probeert naar een medespeler te passen. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Nesterov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Szachtior 0:1

61e minuut.
Egídio onderschept slim de pass. Egídio geeft een hoge lob. Nokhrin kopt de bal weg. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Szachtior 0:2

69e minuut.
Meireles speelt de bal door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro geeft een lange en hoge pass. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sugurbaev speelt de bal door. Nokhrin speelt de bal door. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel. Nesterov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Szachtior 0:3

79e minuut.
Sugurbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugurbaev passt de bal met de wreef. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Szachtior 0:4

83e minuut.
Sugurbaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nokhrin met een sublieme pass. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Nesterov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Szachtior 0:5

87e minuut.
Nesterov met een harde bal richting middenveld. Egídio kopt de bal weg. Plotnikov is nu in balbezit. Silva Zivieri onderschept slim de pass. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Astaná United 66%, Szachtior 34%.
FK Astaná United - Szachtior 0:5