Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Go Go FC Wolki
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudarev onderschept slim de pass. Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap. Gorokhovadatskiy probeert de bal aan de voet te houden. Faulhaber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rejski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serdyukov met de inworp. Kurmashev is nu in balbezit. Kurmashev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Udalov verovert de bal door een tackle van achteren. Udalov geeft een lange en hoge pass. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes schiet op doel. Nurdauletov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - FC Wolki 1:0

13e minuut.
Dudarev kopt de bal weg. Daar is Rejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejski speelt de bal door. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Udalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakshakbaev onderschept slim de pass. Shakshakbaev probeert naar een medespeler te passen. Grachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Medved probeert naar een medespeler te passen. Ashirbekov rent richting de bal. Ashirbekov met een sublieme pass. Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Azgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashirbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashirbekov met een sublieme pass. Grachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev schiet op doel. Faulhaber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ashirbekov kopt de bal weg. Əbluc speelt de bal door. Magalhaes heeft problemen om de bal te vangen. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap. Nurdauletov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - FC Wolki 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natzuka met een snelle inworp. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Natzuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Nurdauletov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - FC Wolki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Go Go 53%, FC Wolki 47%.
Club Go Go - FC Wolki 3:0

47e minuut.
Shatskikh speelt de bal door. Əbluc met een sublieme pass. Klungelig pakt Magalhaes de bal. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... Nurdauletov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev probeert naar een medespeler te passen. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shakshakbaev rent richting de bal. Udalov onderschept slim de pass. Udalov geeft een lange en hoge pass. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nurdauletov probeert wanhopig de bal te grijpen. Demyan rent richting de bal. Əbluc verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Go Go - FC Wolki 4:0

74e minuut.
Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev passt de bal in één keer door. Shatskikh probeert de bal aan de voet te houden. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Əbluc passt de bal in één keer door. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pushkarev begaat een overtreding. Magalhaes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magalhaes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kurmashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Əbluc speelt de bal door. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Go Go 39%, FC Wolki 61%.
Club Go Go - FC Wolki 4:0