Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Koshki Kainar Wierblyudi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ponomarev rent richting de bal. Kisselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarev passt de bal zonder na te denken. Vassilchenko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Zhantleuov de bal. Chebotko met een sublieme pass. Kismetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kismetov haalt uit met een fantastische trap. Travin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Koshki - Kainar Wierblyudi 1:0

26e minuut.
Ponomarev heeft problemen om de bal te vangen. Ponomarev probeert naar een medespeler te passen. Vassilchenko probeert naar een medespeler te passen. Shokh rent richting de bal. Shokh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Koshki 34%, Kainar Wierblyudi 66%.
Magicheskije Koshki - Kainar Wierblyudi 1:0

64e minuut.
Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev probeert naar een medespeler te passen. Yurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shokh verovert de bal door een tackle van achteren. Shokh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Koshki - Kainar Wierblyudi 2:0

67e minuut.
Savin kopt de bal weg. Martynenko heeft problemen om de bal te vangen. Shokh is nu in balbezit. Kismetov is nu in balbezit. Kismetov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Koshki 36%, Kainar Wierblyudi 64%.
Magicheskije Koshki - Kainar Wierblyudi 2:0