Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Bobry Magicheskije Kozy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Tolebaev verovert de bal door een tackle van achteren. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin passt de bal zonder na te denken. Azamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azamatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Azamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Azamatov probeert naar een medespeler te passen. Nurdauletov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin onderschept slim de pass. Hamzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Medvedev met een harde bal richting middenveld. Sultanov kopt de bal weg. Daar is Sultanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov schiet op doel. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Eremenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Sultanov de bal. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov haalt uit met een fantastische trap. Demur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - Magicheskije Kozy 0:1

33e minuut.
Baigereev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baigereev passt de bal in één keer door. Eremenko met een sublieme pass. Zhunisbekov heeft problemen om de bal te vangen. Zhunisbekov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ilyushchenko kopt de bal weg. Eremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eremenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eremenko kan niet meer verder spelen. Radovskiy komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Azamatov rent richting de bal. Azamatov met een sublieme pass. Lyubimkin is nu in balbezit. Lyubimkin haalt uit met een fantastische trap. Zaharchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartak Bobry - Magicheskije Kozy 1:1

42e minuut.
Kurban is nu in balbezit. Polyakov maakt een afschuwelijke overtreding. Kurban raakt geblesseerd tijdens het duel. Baigereev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhunisbekov krijgt zijn hoofd ertegen. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 67%, Magicheskije Kozy 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Bobry - Magicheskije Kozy 1:1

62e minuut.
Baigereev passt de bal in één keer door. Radovskiy is nu in balbezit. Radovskiy met een sublieme pass. Daar is Zhunisbekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhunisbekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ilyushchenko geeft een lange en hoge pass. Demur met een sublieme pass. Mirzhanov kopt de bal weg. Daar is Radovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radovskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baigereev passt de bal met de wreef. Sultanov rent richting de bal. Sultanov met een sublieme pass. Radovskiy rent richting de bal. Radovskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 54%, Magicheskije Kozy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Bobry - Magicheskije Kozy 1:1