Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Sovy Esil Hishchniki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Berdalin de bal. Berdalin geeft een hoge lob. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev onderschept slim de pass. Aliyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Solarev passt de bal met de wreef. Bazarov rent richting de bal. Berdalin begaat een overtreding. Berdalin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kuandyk rent richting de bal. Maymakov onderschept slim de pass. Maymakov probeert naar een medespeler te passen. Bazarov rent richting de bal. Bazarov haalt uit met een fantastische trap. Lunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lunev trapt de bal weg van het doel. Shadmanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogomolov de bal. Aliyev rent richting de bal. Aliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Shadmanov probeert naar een medespeler te passen. Aliyev rent richting de bal. Biryulin onderschept slim de pass. Shadmanov onderschept slim de pass. Shadmanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 42%, Esil Hishchniki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostryje Sovy - Esil Hishchniki 0:0

47e minuut.
Inworp. Mazunyn met een snelle inworp. Yakovlev is nu in balbezit. Protorchin is nu in balbezit. Protorchin schiet op doel. Lunev bokst de bal weg.

66e minuut.
Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin probeert naar een medespeler te passen. Goloveshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Zhatekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazunyn verovert de bal door een tackle van achteren. Mazunyn passt de bal met de wreef. Bazarov rent richting de bal. Bazarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lunev onderschept slim de pass. Lunev geeft de bal voor. Goloveshkin heeft problemen om de bal te vangen. Protorchin rent richting de bal. Protorchin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Esil Hishchniki 0:1

87e minuut.
Yakovlev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duzbaev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov geeft de bal voor. Zhatekov heeft problemen om de bal te vangen. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov schiet op doel. Lunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 54%, Esil Hishchniki 46%.
Ostryje Sovy - Esil Hishchniki 0:1