Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikije Myshi Spartak Bobry
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yurov onderschept slim de pass. Tarasov onderschept slim de pass. Daar is Tarasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasov schiet op doel. Demur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikije Myshi - Spartak Bobry 1:0

33e minuut.
Zhaparov verovert de bal door een tackle van achteren. Azamatov is nu in balbezit. Azamatov met een sublieme pass. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nazarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarbaev geeft een hoge lob. Inworp. Lyubimkin met een snelle inworp. Azamatov geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Daar is Hamzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazarbaev is nu in balbezit. Hamzin onderschept slim de pass. Hamzin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dikije Myshi - Spartak Bobry 1:1

42e minuut.
Shabanov rent richting de bal. Azamatov is nu in balbezit. Azamatov speelt de bal door. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikije Myshi 65%, Spartak Bobry 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dikije Myshi - Spartak Bobry 1:1

52e minuut.
Lotov speelt de bal door. Tarasov rent richting de bal. Tarasov passt de bal met de wreef. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikije Myshi - Spartak Bobry 2:1

57e minuut.
Tarasov onderschept slim de pass. Tarasov geeft een hoge lob. Yurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov onderschept slim de pass. Baizhanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikije Myshi 52%, Spartak Bobry 48%.
Dikije Myshi - Spartak Bobry 2:1