Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Bobry Dikije Myshi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Tolebaev geeft een lange en hoge pass. Sakhalbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubimkin begaat een overtreding. Lyubimkin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorykh met de inworp. Lyubimkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubimkin geeft de bal voor. Hamzin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Guseynov de bal. Guseynov passt de bal in één keer door. Baizhanov rent richting de bal. Baizhanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yurov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nazarbaev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyubimkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azamatov heeft problemen om de bal te vangen. Azamatov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Azamatov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shkot. Shkot krijgt een gele kaart. Azamatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Azamatov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mukashev speelt de bal door. Tarasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasov is nu in balbezit. Tarasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Shkot kopt de bal weg. Daar is Yurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasov schiet op doel. Demur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - Dikije Myshi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 46%, Dikije Myshi 54%.
Spartak Bobry - Dikije Myshi 0:1

47e minuut.
Sultanov is nu in balbezit. Sultanov passt de bal zonder na te denken. Azamatov rent richting de bal. Azamatov probeert naar een medespeler te passen. Tolebaev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Suyumagambetov geeft een lange en hoge pass. Skorykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukashev onderschept slim de pass. Tarasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 48%, Dikije Myshi 52%.
Spartak Bobry - Dikije Myshi 0:1