Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kuricy Magicheskije Kozy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Klungelig pakt Zhunisbekov de bal. Musaev is nu in balbezit. Zhunisbekov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhunisbekov haalt uit met een fantastische trap. Khasenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kuricy - Magicheskije Kozy 0:1

44e minuut.
Musaev rent richting de bal. Eremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremenko passt de bal zonder na te denken. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov schiet op doel. Khasenov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kuricy 42%, Magicheskije Kozy 58%.
AC Kuricy - Magicheskije Kozy 0:1

66e minuut.
Bulgakov passt de bal zonder na te denken. Baigereev rent richting de bal. Baigereev passt de bal in één keer door. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ... Khasenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Azovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azovskiy. Azovskiy krijgt een gele kaart. Sultanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sultanov kan niet meer verder spelen. Kurban komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Azovskiy geeft de bal voor. Suyumbaev is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suyumbaev neemt de hoekschop. Vorogovski springt en kopt de bal. Zaharchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kuricy 51%, Magicheskije Kozy 49%.
AC Kuricy - Magicheskije Kozy 0:1