Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Sovy Bielyje Obezany
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Saudabaev passt de bal zonder na te denken. Tuimebaev is nu in balbezit. Shadmanov onderschept slim de pass. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap. Mazbaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Bielyje Obezany 1:0

9e minuut.
Lyubimkin verovert de bal door een tackle van achteren. Berdalin onderschept slim de pass. Berdalin passt de bal in één keer door. Aliyev rent richting de bal. Aliyev schiet op doel. Mazbaev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Irismetov passt de bal zonder na te denken. Lyubimkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzbaev onderschept slim de pass. Shadmanov rent richting de bal. Shadmanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abdulin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shadmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadmanov geeft een lange en hoge pass. Mazbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Lyubimkin rent richting de bal. Lyubimkin met een sublieme pass. Berdalin geeft een lange en hoge pass. Tarasov rent richting de bal. Tarasov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Duzbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudabaev rent richting de bal. Saudabaev passt de bal in één keer door. Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chichulin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mokrousov met de inworp. Shadmanov is nu in balbezit. Shadmanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Bielyje Obezany 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 43%, Bielyje Obezany 57%.
Ostryje Sovy - Bielyje Obezany 2:0

46e minuut.
Edigenov met een sublieme pass. Yurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurin passt de bal zonder na te denken. Daar is Aliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliyev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Duzbaev met een sublieme pass. Zhatekov rent richting de bal. Seidakhmetov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seidakhmetov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Shadmanov is nu in balbezit. Tuimebaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev begaat een overtreding. Aliyev krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Berdalin onderschept slim de pass. Saudabaev is nu in balbezit. Saudabaev passt de bal in één keer door. Edigenov rent richting de bal. Edigenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Bielyje Obezany 2:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seidakhmetov met een snelle inworp. Duzbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudabaev onderschept slim de pass. Saudabaev schiet op doel. Lunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tazhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 49%, Bielyje Obezany 51%.
Ostryje Sovy - Bielyje Obezany 2:1