Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Bobry AC Kuricy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Kuantaev kopt de bal weg. Skorykh probeert de bal met de borst te controleren. Azovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Vorogovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorogovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov passt de bal in één keer door. Ersalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin onderschept slim de pass. Hamzin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sultanov passt de bal in één keer door. Azamatov rent richting de bal. Azamatov passt de bal met de wreef. Hamzin rent richting de bal. Hamzin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorykh rent richting de bal. Aliyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aliyev krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Azamatov rent richting de bal. Musaev onderschept slim de pass. Musaev geeft een lange en hoge pass. Vorogovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorogovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Skorykh rent richting de bal. Kurmashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmashev passt de bal met de wreef. Vorogovski rent richting de bal. Vorogovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Suyumbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyumbaev geeft de bal voor. Musaev heeft problemen om de bal te vangen. Azovskiy is nu in balbezit. Azovskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 52%, AC Kuricy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Bobry - AC Kuricy 0:0

59e minuut.
Demur trapt de bal weg van het doel. Musaev kopt de bal weg. Sultanov heeft problemen om de bal te vangen. Azovskiy rent richting de bal. Azovskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Azamatov kopt de bal weg. Ersalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersalimov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vorogovski de bal. Vorogovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Kurmashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aliyev zijn tegenspeler op de grond. Skorykh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skorykh kan niet meer verder spelen. Karabalin komt het veld opgelopen. Karabalin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamzin rent richting de bal. Hamzin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - AC Kuricy 1:0

89e minuut.
Suyumagambetov is nu in balbezit. Karabalin is nu in balbezit. Azovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azovskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 51%, AC Kuricy 49%.
Spartak Bobry - AC Kuricy 1:0