Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Jastreby Novyje Pticy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Deli verovert de bal door een tackle van achteren. Bikchentaev verovert de bal door een tackle van achteren. Bikchentaev probeert naar een medespeler te passen. Nesterov is nu in balbezit. Nesterov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Novopashin passt de bal zonder na te denken. Lyapkin is nu in balbezit. Savinov onderschept slim de pass. Savinov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mataganov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Novyje Pticy 0:1

43e minuut.
Aliyev is nu in balbezit. Aliyev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lyapkin de bal. Salybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salybaev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nesterov rent richting de bal. Novopashin onderschept slim de pass. Bikchentaev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bikchentaev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bikchentaev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 52%, Novyje Pticy 48%.
Vostok Jastreby - Novyje Pticy 0:1

73e minuut.
Tolebek rent richting de bal. Tolebek geeft een hoge lob. Muminov probeert de bal met de borst te controleren. Nesterov rent richting de bal. Nesterov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vostok Jastreby - Novyje Pticy 1:1

79e minuut.
Savinov passt de bal in één keer door. Lyapkin rent richting de bal. Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov schiet op doel. Sultanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Novyje Pticy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 34%, Novyje Pticy 66%.
Vostok Jastreby - Novyje Pticy 1:2