Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Obezany Esil Hishchniki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Irismetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protorchin verovert de bal door een tackle van achteren. Protorchin passt de bal zonder na te denken. Mazunyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazunyn geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lyubimkin verovert de bal door een tackle van achteren. Lyubimkin probeert naar een medespeler te passen. Edigenov rent richting de bal. Saudabaev is nu in balbezit. Saudabaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Biryulin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibrashev komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Saudabaev passt de bal in één keer door. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudabaev verovert de bal door een tackle van achteren. Edigenov is nu in balbezit. Edigenov haalt uit met een fantastische trap. Tarasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lyubimkin rent richting de bal. Protorchin is nu in balbezit. Lyubimkin rent richting de bal. Protorchin verovert de bal door een tackle van achteren. Protorchin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tuimebaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maymakov probeert naar een medespeler te passen. Protorchin rent richting de bal. Bazarov is nu in balbezit. Bazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lunev onderschept slim de pass. Lunev met een sublieme pass. Ibrashev rent richting de bal. Edigenov verovert de bal door een tackle van achteren. Edigenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Frolov kopt de bal weg. Ibrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Irismetov begaat een overtreding. Irismetov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Obezany 49%, Esil Hishchniki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Obezany - Esil Hishchniki 0:0

60e minuut.
Frolov probeert naar een medespeler te passen. Chichulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chichulin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bazarov de bal. Bazarov draait met de bal, schiet en ... Mazbaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Mazunyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazunyn met een sublieme pass. Bazarov rent richting de bal. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lyubimkin speelt de bal door. Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov passt de bal zonder na te denken. Saudabaev rent richting de bal. Saudabaev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ibrashev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massimov komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Solarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarev geeft een hoge lob. Mazunyn kopt de bal weg. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Obezany - Esil Hishchniki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Obezany 59%, Esil Hishchniki 41%.
Bielyje Obezany - Esil Hishchniki 0:1