Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhmys Loshadi Ostryje Sovy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Chervyhkov onderschept slim de pass. Chervyhkov passt de bal in één keer door. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin schiet op doel. Lunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhmys Loshadi - Ostryje Sovy 1:0

13e minuut.
Aliyev haalt uit met een fantastische trap. Ibrayev probeert de bal aan de voet te houden. Gorokhovadatskiy speelt de bal door. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yakovlev speelt de bal door. Kamentsev is nu in balbezit. Mokrousov begaat een overtreding. Mokrousov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Tatishev de bal. Berdalin verovert de bal door een tackle van achteren. Berdalin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shadmanov de bal. Shadmanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chureev geeft een hoge lob. Inworp. Tarasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shadmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadmanov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Chervyhkov met een sublieme pass. Hamzin rent richting de bal. Met opzet legt Goloveshkin zijn tegenspeler op de grond. Goloveshkin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Shomayev heeft problemen om de bal te vangen. Shomayev speelt de bal door. Hamzin is nu in balbezit. Hamzin haalt uit met een fantastische trap. Lunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhmys Loshadi 59%, Ostryje Sovy 41%.
Kazakhmys Loshadi - Ostryje Sovy 1:0

50e minuut.
Shomayev rent richting de bal. Berdalin onderschept slim de pass. Berdalin geeft een lange en hoge pass. Daar is Martynenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martynenko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Goloveshkin geeft een lange en hoge pass. Tatishev is nu in balbezit. Shadmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap. Gorokhovadatskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazakhmys Loshadi - Ostryje Sovy 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Chervyhkov de bal. Chervyhkov passt de bal met de wreef. Martynenko rent richting de bal. Aliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Berdalin rent richting de bal. Chervyhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chervyhkov verovert de bal door een tackle van achteren. Chervyhkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Shadmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenko verovert de bal door een tackle van achteren. Martynenko probeert naar een medespeler te passen. Hamzin rent richting de bal. Hamzin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhmys Loshadi 51%, Ostryje Sovy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kazakhmys Loshadi - Ostryje Sovy 1:1